Op zoek naar een ononderbroken klantreis? Zo lukt het wel

03/05/2021

Digitalisering heeft een enorme vlucht genomen. Als organisatie moet je daar maar in mee zien te komen. Hoe doe je dat als je geen onuitputtelijk budget hebt en je ook nog eens je processen op elkaar aan moet zien te sluiten? Door te kiezen voor realistisch plug-and-play-oplossingen die echt impact maken.

Spin-off

Appeffect is ontstaan als innovatieve spin-off van BPM Company, implementatiepartner van Pegasystems en Mendix implementatiespecialist. Alexander Schutte en Jaap Rigter hebben hun proces- en domeinkennis van de verzekeringsbranche en de challenges van de industrie gecombineerd met het gemak en de snelheid van het Appian Low-Code Development Platform.

Ononderbroken klantreis

Door slim en intelligent na te denken over wat de klant nodig heeft, creëren we oplossingen die impact maken. Oplossingen die de kern van de bedrijfsvoering raken. Applicaties die het werk van verzekeraars efficiënter maken, handmatige handelingen automatiseren en werkprocessen versnellen. Door processen, die nu vaak onderbroken zijn, op elkaar aan te laten sluiten, creëer je een ononderbroken klantreis. Dat is precies wat de consument van vandaag de dag verwacht, één-op-één-customerengagement. Vroeger benaderde je klantgroepen, vandaag de dag zijn mensen gewend aan een klantreis zoals we die kennen van Coolblue en bol.com. Door jouw klantreis ook zo persoonlijk te maken, creëer je grootste kans op business. Een digitale businessversneller als het Appian Low-Code Development Platform helpt je daarbij.

Laat je inspireren

Eén van de grootste uitdagingen van banken en verzekeraars zijn de kleine fintechs, die bekend staan om hun ontwrichtende werking binnen de sector. Ze vinden razendsnel nieuwe manieren uit om klantervaringen te verbeteren. Of klanten daadwerkelijk overstappen is een tweede, maar ze vormen wel een bedreiging. Laat je inspireren door de goede ideeën van de kleine fintechs, combineer die met het vertrouwen dat je als gevestigde financiële instelling hebt opgebouwd, en sla je slag.

Realistisch en haalbaar

Door te werken met een lowcodeplatform helpen wij organisaties bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. De snelheid van lowcode en de kracht van intelligent automation geven organisaties een manier om wendbaar te worden en een sterk concurrentievoordeel te behalen. Dat doen wij niet met veel bombarie en toeters en bellen, maar in het tempo van onze opdrachtgever. Wil je sneller, dan helpen we je graag dat extra stapje te zetten, maar bij ons staat voorop dat we je verder helpen in een tempo dat de organisatie kan behappen. Onze oplossingen zijn realistisch en haalbaar. Daarbij kies je niet direct voor een traject van jaren, maar als het aan ons ligt wel voor een relatie van jaren.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor claimafhandeling, due diligence, facility management of process mining? Check onze website. Wil je eens vrijblijvend kennismaken of ben je nieuwsgierig waar voor jouw organisatie kansen liggen voor een ononderbroken klantreis? Neem dan gerust contact met ons op.