Een nieuwe manier van werken.

Het vergt een gestructureerde aanpak om nieuwe technieken en apps succesvol door te kunnen voeren en uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. We hanteren daarom een stapsgewijze en beproefde aanpak waarbij we eerst de focus leggen op het tonen van resultaat, voordat we overgaan op het ontwikkelen en implementeren van Low-Code en Intelligent Automation op grotere schaal.

Onze aanpak

Onze aanpak bestaat uit drie fases:

 • Starten
  In de startfase draait alles om klein beginnen. Om bredere steun te krijgen voor uw programma door de waarde van de nieuwe aanpak te bewijzen en het succes van de eerste initiatieven te vieren.
 • Structureren
  In de structuurfase gaat het over het formaliseren van uw team, architectuur en strategie om de ontwikkeling te versnellen en schaalbaar te maken.
 • Schalen
  De schaalfase omvat het automatiseren van implementatie en onderhoud ter ondersteuning van een groter portfolio, gericht op productiviteit en innovatiemogelijkheden in de hele onderneming.

Maak kennis met onze Begeleidingspakketten

Met onze begeleidingspakketten helpen wij organisaties met een succesvolle implementatie van Appian als innovatieplatform voor nieuwe applicaties.

Onze begeleiding wordt afgestemd op uw organisatorische doelstellingen. We gaan in op vragen als:

 • Hoe plaatst u Appian in uw architectuur?
 • Welke apps gaat u bouwen?
 • Hoe zet u een effectief app portfolio programma op?
 • En hoe betrekt u de business bij de app ontwikkeling?

Appeffect adviseert en begeleidt u graag met het gebruik van Appian.

Appian applicatie ontwikkeling

Appeffect helpt u met het inrichten van uw ‘governance’ rond het realiseren van Appian oplossingen. Van klein beginnen naar een bedrijfsbrede inzet. We richten uw Appian teams in en samen met onze eigen architecten en designers realiseert u al snel uw eigen applicaties.

Deze snelle manier van ontwikkelen geeft het agile werken binnen uw bedrijf een boost waarmee u de operational efficiency optimaliseert, risico’s vermindert en de juiste producten lanceert voor een hogere klanttevredenheid.

AppEffect diensten

Training

Naast een aantal online trainingen helpt Appeffect uw eigen resources ook graag op weg met de configuratie in Appian. Daarbij stemmen we de inhoud van onze training graag af op de specifieke behoeften van uw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.