Onze oplossingen.

Gebruik onze plug & play oplossingen en frameworks uit het Appian Platform en versnel uw digitale transformatie. Direct te gebruiken en aan te passen aan uw specifieke business requirements. Voor een enorme versnelling.

Claim afhandelingen

Claim afhandeling (FNOL)

Efficiënte claim-intake met mogelijkheden om de claim te registreren via e-mail, telefoon, website, chatbots (WhatsApp, Dialogflow) en selfservice. Configureer FNoL voor alle verzekerings-LoB’s (Schade, Inkomen en Levensverzekeringen)

Due Diligence & Smart KYC

Deze Due Diligence & Smart KYC-applicatie maakt gebruik van een unieke real-time en risicogestuurde aanpak om een organisatie in staat te stellen op de hoogte te blijven van de compliances en door de klant vereiste controles, door middel van het vastleggen van belangrijke klantinformatie.

Due Diligence
Facility Management

Facility Management

Alles-in-één app voor het leveren van end-to-end facility management waarbij de servicekwaliteit wordt geoptimaliseerd door werkorders, middelen, activa en locaties van klanten op een geoptimaliseerde manier op elkaar af te stemmen en daardoor een hoogwaardige klantervaring te creëren.

Process Mining & Improvements

Een functionele toepassing waarmee organisaties op basis van feiten ideale processen kunnen identificeren – op snelle en kosteneffectieve wijze.

Process Mining Improvements