Appeffect verhuist naar Utrecht

26/05/2023

Na 3 jaar verruilt Appeffect het iconische pand “de Brink” op de Utrechtseweg in Zeist voor een plek in de start- en scale-up community Dotslash in Utrecht. Het bedrijf heeft de afgelopen periode een mooie groei doorgemaakt en wij verwachten deze groei de komende periode door te zetten. Met de verhuizing naar de Drommedaris wil het bedrijf deze groei verder doorzetten.

Nieuw kantoor met moderne werkplekken

Ons nieuwe kantoor is van alle gemakken voorzien om onze specialisten te ondersteunen in hun werk. Onze specialisten werken een aantal dagen per week op afstand bij de klant en een aantal dagen op locatie. Het nieuwe kantoor biedt voldoende ruimte voor onze specialisten om op locatie te werken, zowel individueel als in teamverband. Daarnaast zorgen de open kantoorruimtes zorgen voor meer transparantie en betere onderlinge communicatie. Zo kunnen wij onze ambitie waarmaken: het leveren van solide en innovatieve digitale oplossingen met ‘state of the art’ software platformen.

Match met Dotslash community

Bij Appeffect houden we van groei, ontwikkeling én vooruitgang. Om deze reden zijn we op zoek gegaan naar een locatie waar technologische innovatie hoog in het vaandel staat, maar waar ook oog is voor persoonlijke ontwikkeling. We hebben dit gevonden binnen de start- en scale-up community voor IT in Utrecht; Dotslash. Met ruim 200 ondernemers en 2.2000 professionals is dit de plek waar kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning voor vernieuwende ideeën centraal staan. In april 2022 hebben we ons bij deze community aangesloten, om zo de beste service en Appeffect oplossingen te realiseren samen met onze klanten.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? We nodigen je graag uit om eens langs te komen.