Over Appeffect.

Appeffect helpt organisaties met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen door de implementatie van het Appian BPM / Case Management en Low-Code platform, de ontwikkeling van intelligente en gebruiksvriendelijke Appian applicaties en het aanbieden van kant-en-klare oplossingen.

Logo eco

Ons ecosysteem

  • Appian partner
  • Appcino partner
  • BPM Company (Pega)
  • Mendify (Mendix)
logo teams

Ons team

Wij bestaan uit gedreven software architecten, designers en consultants met een passie voor digitale oplossingen en ‘state of the art’ oplossingen. Stuk voor stuk specialisten die doen wat ze het liefste doen. En dat merkt u.

Wie we zijn, wat we doen

Appeffect is in 2020 opgericht als een innovatieve spin-off van BPM Company. Wij bouwen krachtige Appian applicaties. Snel en nauwkeurig. Met het Appian Low-Code Development Platform leveren wij Intelligent Automation Business Solutions (Business Process Management (BPM) / Dynamic Case Management, RPA en AI). Met de snelheid van Low-Code en de kracht van Intelligent Automation bieden we organisaties een manier om wendbaar te zijn – en een sterk concurrentievoordeel te behalen.

Bij Appeffect hebben we een passie voor solide en innovatieve digitale oplossingen met ‘state of the art’ software platformen. Daarom worden we vaak niet alleen gevraagd om iets te bouwen met Appian, maar vooral ook om te adviseren hoe de technologie het beste in te zetten is. Het draait bij ons dus om passie, kennis en specialisme.

Daarnaast houden we natuurlijk ook van groei en ontwikkeling. Van vooruitgang. In software, met klanten en met onze medewerkers. In combinatie met ambitieuze specialisten die doen waar ze van houden maakt dat van Appeffect een snelgroeiend bedrijf met ongekende mogelijkheden in het vooruitzicht.

Werken bij Appeffect

Appeffect groeit en zoekt versterking van het team. Als Appian architect of consultant bouw je samen met onze collega’s aan de digitale toekomst van onze klanten. Je ontwikkelt en deelt nieuwe kennis en vaardigheden en je maakt deel uit van een hecht, sociaal en professioneel team.

Wat je bij ons kunt verwachten:

  • Afwisselend werk bij een top Appian partner van de Benelux
  • Open cultuur met focus op persoonlijke ontwikkeling en plezier
  • Uitdagende projecten, mooie klanten en nieuwe technologieën

Waarom werken bij Appeffect?

Appeffect heeft als Appian Partner een netwerk van vooraanstaande klanten. Anders gezegd, we kunnen je mooie, uitdagende en verdiepende opdrachten bieden. Tegen een prima salaris. Ook niet onbelangrijk.

De ontwikkelkansen houden niet op bij het werk. We weten namelijk hoe belangrijk de werk-privébalans tegenwoordig is. Daar houden we dan ook rekening mee en dus kun je je bij ons ook ontwikkelen als mens door tijd te nemen voor ontspanning. Bijvoorbeeld in de vorm van spraakmakende BBQ-avonden, jaarlijkse skireisjes, gezellige kerstuitjes en veel meer van dit soort activiteiten.

Maar ook op andere manieren hebben we aandacht voor je leven buiten het werk. Denk aan thuiswerken en een mobiliteitsbudget waarmee je zelf kunt kiezen hoe je reist, om maar eens wat te noemen. Ben jij dus klaar om de volgende stap in je carrière en op persoonlijk te zetten? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!