Zo ondersteun je je mensen met workforce automation

10/08/2021

Behalve dat intelligent automation je onderscheidend vermogen doet toenemen en je end-to-end-bedrijfsprocessen ondersteunt, helpt het ook je workforce. In deze blog vertellen we je hoe dat werkt.

Intelligent automation, wat is het?

Intelligent automation, het klinkt als iets heel spannends, maar wat is het eigenlijk? In de kern zorgt het ervoor dat je sneller en eenvoudiger bedrijfsdoelen haalt, je processen optimaliseert en je de ervaring van je klanten naar een volgend niveau tilt. Intelligente resultaten dus. Dat klinkt simpel, maar het verandert de manier waarop processen worden uitgevoerd en bedrijfsmatige handelingen worden gedaan totaal. Intelligent automation combineert het concept van BPM/casemanagement met Robotic Process Automation (waarbij handmatige repeterende taken overgenomen worden door bots) en de snelheid en kracht van een low-code manier van software ontwikkelen. Voeg daar wat kunstmatige intelligentie en machinelearning aan toe, waarbij toepassingen als classificatie, vertaling, aanbevelingen doen en sentiment analysis binnen handbereik komen en je snapt hoe het je helpt je te onderscheiden van de rest van de wereld.

Moderne workforce automation

Maar behalve dat intelligent automation je onderscheidend vermogen doet toenemen en je end-to-end-bedrijfsprocessen ondersteunt, helpt het ook je workforce. Het biedt je kenniswerkers namelijk de mogelijkheid om flexibel met de bedrijfsprocessen om te gaan in de vorm van casemanagement, het helpt hen bij het toepassen van complexere businessrules, het toepassen in die processen van RPA op plekken waar repeterende taken voorkomen en bij het inzetten van kunstmatige intelligentie. Dat alles bij elkaar is de moderne vorm van workforce automation.

Appian uniek

Er zijn verschillende oplossingen die aspecten van intelligent automation bieden, zoals bijvoorbeeld casemanagement. Maar die doen dat dan weer niet in combinatie met kunstmatige intelligentie en RPA. Appian is hier uniek in. Door al deze componenten te combineren in een low-code-platform, kun je op een heel krachtige manier invulling geven aan workforce automation.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig waar voor jouw organisatie kansen liggen als het gaat om workforce automation? Wil je eens vrijblijvend kennismaken of wil je meer weten over onze oplossingen? Wij kennen alle ins en outs van Appian, en maken je graag wegwijs. Neem gerust contact met ons op.