Snel kunnen inspelen op veranderingen.

Intelligent Automation verandert de manier waarop processen worden uitgevoerd en bedrijfsmatige handelingen worden gedaan compleet. Met de snelheid en kracht van BPM, AI, machine learning, RPA en Low-Code ontwikkeling haalt u uw bedrijfsdoelen en optimaliseert u de klantervaring sneller en gemakkelijker dan ooit.

Met de combinatie van artificiële intelligentie en automatisering onderscheidt u zich van de rest en loopt u voorop in het tijdperk van digitale disruption. De toekomst van hoe zaken worden gedaan is nu. Bent u er klaar voor?

Appian ondersteunt Agile werken

Met Appian Low-Code is het mogelijk de implementatie binnen zeer korte tijd door te voeren en teams te instrueren, waardoor er agile gewerkt kan worden. Dat levert pas échte versnellingen op.

Bouw organisatorische veerkracht op voor vandaag en morgen

Organisaties moeten zowel het personeelsbestand en de manier van werken opnieuw vormgeven om veerkrachtig te zijn, om veranderingen te voelen en erop te kunnen reageren. Naarmate bedrijfsstrategieën zich blijven ontwikkelen, moeten organisaties weloverwogen acties ondernemen om veerkracht voorrang te geven en niet alleen te focussen op efficiëntie als ze willen slagen in hun strategische ambities.

Waar en hoe laten werknemers en processen de druk vandaag zien? En welke acties kunnen veerkracht opbouwen in termen van het opnieuw afstemmen van vaardigheden en de manier van werken? Om deze organisatorische veerkracht te ondersteunen, is een dynamisch IT platform als Appian noodzakelijk.

Verlagen van de IT kosten

Elk aspect van Appian is ontworpen voor eenvoud: van de intuïtieve eindgebruikerservaring tot de productieve Low-Code ontwerpomgeving en de volledig beheerde cloud.

Appian kan in dagen worden geleerd en in weken worden beheerst. Appian heeft veel minder fulltime medewerker (FTE) ondersteuning nodig dan andere leveranciers, waarbij Appian Cloud Service onderhoud en upgrade-ondersteuning voor uw eigen medewerkers volledig overbodig maakt. Dit alles leidt tot lagere Total Cost of Ownership (TCO) voor Appian-applicaties dan voor concurrerende benaderingen.

Door het simpel te houden, komt u bovendien snel op de markt met baanbrekende zakelijke toepassingen die een hoge gebruikersacceptatie in de hele onderneming genereren.

Optimaal gebruik van al uw data

Yes sno

Om uw bedrijf succesvol digitaal te transformeren, is het noodzakelijk de gegevens in uw organisatie te ontsluiten en te centraliseren. Appian biedt met het unieke Records concept de mogelijkheid deze informatie wél in uw processen te definiëren en te koppelen. Daardoor krijgt u inzicht in de gegevens en ondersteunt u beslissingen met logische data objecten (combinatie van meerdere bronnen).

Appian Records biedt u een enkele, bruikbare weergave van alle gegevens die relevant zijn voor een onderwerp (d.w.z. klant, product, case, enz.). U hoeft uw gegevens niet te verplaatsen en u hoeft niet te kiezen tussen realtime informatie en prestaties. Appians parallelle verwerkingstechnologie, waarvoor patent is aangevraagd, maakt dit mogelijk door de queryprestaties en -doorvoer te versnellen.

Daarnaast verwerkt Appian veranderingen in die records in verschillende onderliggende systemen om zo tot een optimaal end to end proces te komen.

Kortom, met Appian Records zien u en uw medewerkers het volledige plaatje van de processen én de bijbehorende data. Wat het onderwerp ook is en waar de gegevens zich ook bevinden. Met een real-time 360 graden weergave bent u slechts één klik verwijderd van directe actie.

Hyperautomation

Zowel menselijke als digitale werknemers (zoals kunstmatige intelligentie en Robotic Process Automation) zijn essentieel voor deze nieuwe tijd. Bedrijven willen immers sneller en flexibeler medewerkers inzetten en hun werkpatronen en -taken snel kunnen aanpassen aan veranderingen. De impact van Covid-19 laat zien dat de manier van werken in een mum van tijd kan veranderen.

Terwijl mensen het beste zijn in het nemen van beslissingen en klantcontact, zijn digitale werknemers tegenwoordig krachtig goed om effectief mee samen te werken. Automatisering betekent het samenbrengen van die menselijke en digitale werknemers in de dezelfde workflow.

Hyperautomation is die automatisering op snelheid. Het omvat een combinatie van technologieën, methodieken en coördinatie tussen mensen. Samen maken die het mogelijk om sneller applicaties te realiseren.

De onderneming van morgen heeft flexibiliteit nodig. Unificatie, snelheid en samenwerking. In één woord: hyperautomation.

Hyperautomation

Voor alle gebruikers toegankelijk

We leven in een wereld met meerdere kanalen. Een bedrijf moet verbinding maken met haar klanten en in toenemende mate zelfs met haar werknemers – op hun voorwaarden. Altijd en overal en naadloos op mobiel, internet, chat, spraak, e-mail en al het andere dat langskomt. Wij geloven in de kracht van die multi-experience communicatie.

De onnodige complexiteit en de kosten van het afzonderlijk bouwen aan applicaties over het hele spectrum van platforms is een overblijfsel uit een vervagend tijdperk. Met Appian bouwt u één keer een applicatie die overal perfect draait. Zonder extra werk of kosten.

Vertrouwen in het toepassen van Cloud

Appian Cloud is het enige platform dat beveiliging levert op enterprise niveau, omdat Appian gelooft dat uw gemoedsrust niet onderhandelbaar is. Niet gek dat diverse Nederlandse financiële instellingen met goedkeuring van de DNB Appian gebruiken in de Appian Cloud.

  • Hoge beschikbaarheid omvat een Recovery Point Objective (RPO) van 1 minuut en een Recovery Time Objective (RTO) van 15 minuten
  • Appian voldoet aan meer industrienormen dan andere aPaaS-leveranciers
  • A + in beveiligingsconfiguratie van Qualys SSL Labs
  • Automatische upgrades, zodat u kunt profiteren van nieuwe product functies zonder extra kosten of complexiteit

Appian kan ook geleverd worden als een on-premise of self-managed installatie. U moet dan echter zelf onderhoud en upgrades uitvoeren.